fbpx
10 Godina sa Vama
Verifikovana online prodaja
Za narudžbu nije potrebna registracija
Previous
Previous Product Image

Super sjeckalica Chopper KitchPro Multipraktik

Original price was: 39.00 KM.Current price is: 24.90 KM.
Next

Super upijajuće krpe ( set 6 krpa )

Original price was: 30.00 KM.Current price is: 18.00 KM.
Next Product Image
Usisivač 500W

USISIVAČ 2u1 500W Besico

Original price was: 69.00 KM.Current price is: 45.00 KM.

USISIVAČ 2u1 500W Besico

Original price was: 69.00 KM.Current price is: 45.00 KM.

Kategorija:

Opis

Besic 2u1 usisivač nudi višenamjensku upotrebu i snagu za brzo rješavanje nereda po kući. Može se koristiti kao štapni, ručni ili poluručni usisivač za uklanjanje prljavštine, prašine i ostataka sa bilo koje površine. HEPA filter koji se može prati pomaže u zadržavanju mikročestica iz zraka kako bi se smanjila iritacija i alergije. Dizajn bez vrećice olakšava održavanje usisivača čistim, štedeći vrijeme i novac.

PAMETNIJI I LAKŠI NAČIN USISAVANJA

Da li je vaš usisivač težak i teško ga je pomjerati? Teško vam je usisati deblje tepihe, čoškove i ispod namještaja? Onda je vrijeme da razmotrite novi  usisivač – snažan, lagan i višenamjenski. Savršeno rješenje za usisavanje, u kompaktnom, elegantnom pakovanju.

HEPA FILTER ZA ČIŠĆI ZRAK

Zrak koji usisa svaki usisavač mora biti izbačen, a to je mjesto gdje stariji, manje sposobni uređaji često mogu stvarati probleme ispuhivanjem mikročestica koje uzrokuju iritaciju i alergije. Besico usisivač jednostavno hvata grinje, spore plijesni, dlaku kućnih ljubimaca i više s HEPA filterom, pomažući u smanjenju zagađenja zraka kod kuće. A kada se filter zaprlja, možete ga samo izvaditi, oprati i koristiti iznova i iznova.

Predstavljamo vam svestrani usisavač 2u1  snage 500W. Ovaj usisavač ima mnoge glavne karakteristike koje će vam olakšati čišćenje:

  • 2u1 ručni električni usisavač – Može se koristiti kao klasičan usisavač na podu ili kao praktični ručni usisavač za čišćenje manjih površina i teže dostupnih mjesta.
  • 5 glava četkice – Ovaj usisavač dolazi s 5 različitih glava četkica koje vam omogućuju čišćenje u različitim situacijama. Bez obzira trebate li usisati tepihe, parket, pločice, tapecirung ili nešto drugo, ove glave četkica će vam omogućiti učinkovito čišćenje svake površine.
  • 500W velike snage – Sa snagom od 500W, ovaj usisavač pruža jako usisavanje, što znači da će brzo i učinkovito skupiti prašinu, mrvice i nečistoću s vaših podova i drugih površina.
  • Napon: 220V – Ovaj usisavač radi na standardnom naponu od 220V, što znači da ga možete lako priključiti u vašu električnu mrežu kod kuće.

Važno je napomenuti da boje usisavača ne možete birati, no bez obzira na boju, ovaj usisavač će vam pružiti visoku učinkovitost i praktičnost pri čišćenju vašeg doma. Uživajte u lakšem i bržem čišćenju uz ovaj svestrani usisavač 2u1 DIY snage 500W.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “USISIVAČ 2u1 500W Besico”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
× Kontakt